.:SELAMAT DATANG.:

Click Me~
"Selamat Datang ke Blog Tumpang Lalu "

Dunia tanpa jurutera

Jumaat, 14 Mei 2010

Mana lebih penting, engineer ker sales manager? Engineer bijak dalam benda-benda teknikal tapi kalau tak tahu nak menjual susah juga kan? Dalam belajar pula jurusan teknikal ni lazimnya lebih susah dari jurusan business atau HR.
Dalam company aku pula unit sale dapat lebih bonus dari unit teknikal dan sebab tu anak orang-orang kaya lebih suka mengambil jurusan business ni kerana selain dari pakaian lebih smart tapi unit ni boleh jadi penggubal polisi syarikat.
Apa pun kita bayangkan kalau dunia tanpa jurutera..
Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

0 komen:

About

Lorem Ipsum

Our Blogger Templates

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP