.:SELAMAT DATANG.:

Click Me~
"Selamat Datang ke Blog Tumpang Lalu "

Budak terkuat Guinness World Record

Sabtu, 25 Februari 2012



Giuliano Stroe, budak lelaki berusia tujuh tahun menggemparkan dunia bila dia berjaya mencatatkan nama dalam Guinness World Record untuk kategori berjalan dengan tangan sejauh 10 meter paling cepat di dunia. Siap ada bawak bola berat lagi kat kaki dia masa Hand Walking tu. Memang kuat la budak ni. Dia memang dah dilatih oleh ayahnya sejak umur 2 tahun lagi. Sampai ada 6 pack abs lagi tu. Jom layan beberapa gambar Giuliano ni. Macho je nampak budak kecik ada 6 pack. Hehe..

 








 





 
 


lagi gambar

0 komen:

About

Lorem Ipsum

Our Blogger Templates

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP