.:SELAMAT DATANG.:

Click Me~
"Selamat Datang ke Blog Tumpang Lalu "

Tiba-tiba...

Jumaat, 30 Disember 2011

Selepas ,selamat sampai kat lapangan terbang ...kita orang semua buat clear passport kat imergresen dan semua dah settle n then nak pegi cari bang dan lot of kotak ..tiba-tiba aku punya tangan belah kiri sakit dekat ketiak ,berdengunt2 dan memang sakit gile  tuhan saja yg tahu...Allah kena pa nie...aku pown x tau nak wat camne...jadi aku pown duduk sebelah berehat..nath tak tau laa kenape...

apapa pown aku terharu ada sorang pak Arab tu datang nak bantu bawa ke hospital...than aku cakp x per laaa i will ok and wait for for my father...
pastu masuk dalam kete my mom gosok2 dan sapu minyak cak kapak Alhamdulillah beransur lega surut rasa ngam ngam tu...

Syukur YA ALLAH....

0 komen:

About

Lorem Ipsum

Our Blogger Templates

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP